22.5.08

Mängud seebiga jätkuvad! / Another play with glycerin soap.

NB! The English text is below!

Mu Pipilik komme pidevalt uusi asju ja sõnu välja mõtelda on sünnitanud järjekordse veidra ristandi - pool aastat tagasi värvilisi üllatustega seepe käte vahel kristallideks lõigates ja vastu valgust imetledes jäi kummitama mõte dekoratiivsest seep-vitraažist.

Valguse lõputu mäng läbi värvilise seebi vaadates on ju nii lummav! Ent mõtteks see esialgu jäigi, sest ei leidnud piisavalt nutikat lahendust, kuidas seda teostada. Kas teha vildist ääred või fimost või kuidas see krempel koos püsiks.

Aga mõtetel on komme peas omasoodu edasi areneda ja eile lihtsalt turgatas keset päeva pähe üks võimalik lahendus, muidugi viskasin kõik pooleliolevad tööd nurka ja valmis ta sai.

Täiesti riputatav ja vitraažina kasutatav. Lihtsalt, et seebist. Riputad paariks nädalaks aknale ja siis seejärel kasutad nii nagu seepi ikka! Kaks ühes nagu moodsas maailmas tavaks :)


***************
When I created my first Soaps with Surprise I admired the beauty of light showing through the hand cut soap crystals. And I wanted to make some soap stained glass (or how to call it? There is no terms for this kind of thing I suppose...)

But I hadn't idea, how to achieve a beautiful yet functional result. Yesterday finally one possible solution popped into my head. Voila! Here it is - my first 2in1 soap stained glass!


You can use it as stained glass, it looks pretty hanging at a window for some weeks and then - just use it for washing as usually!

8 comments:

Mitsy / ArtMind said...

Wow Leina, this is amazing! Very special this is - never seen anything like it! Great! :)

StaroftheEast said...

This is gorgeous and like Art said I never have seen anything like this either!

Anonymous said...

You clever girl! It looks stunning :-D

X by Leina Neima said...

Thank you ladies :)

MARRE said...

väga ilusad värvid ja väga huvitav idee. samas ma kardan, et ma küll ei raatsiks seda seebina kasutada. nagu väiksena ei raatsinud martsipanikujukesi süüa :)

ixela said...

Wonderful unique creations... so special and amazing!!!

glasfaden said...

Woww!! Very unique!

Anonymous said...

Ei no väga huvitav idee! Mina teen ikka seepi seebi pärast ja siis vitraazi ikka klaasist, aga..........

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin