8.9.10

Keeb pliidil... kreem / I just ♥ lotion making

The English text is below! 

Viimasel ajal näevad päevad välja nii, et kui vähegi vaba hetk juhtub olema, keerlevad peas vaid koduse kosmeetika tegemisega seotud mõtted.

Infot ja materjale on uskumatult palju ning uus ja põnev võib tundideks netti uitlema meelitada. Vihud ja failid täienevad pidevalt, katseklaasides koguvad väge tinktuurid ja leotised ning inspiratsioonihetkedel olen kokku keetnud juba õige mitu kreemi ja huulemääret.


Õnneks on sõpru, kes nurisemata "rasket" testimisetööd teha võtavad. Õnneks on lisaks näole võimalik end sisse määrida üle kogu keha ja mitu korda päevas. Õnneks saab üks kreem otsa ja selle asemele võib kohe uue teha. Õnneks mõjub see kõik nahale suurepäraselt ning tulemused on vägagi märgatavad. Õnneks on avanenud silmad, millist jama tarbekosmeetikas tegelikult kasutatakse ning hea meel, et sellest nii kerge vaevaga lahti võib öelda. Lihtsalt raha kosmeetikatööstusele viimise asemel tee oma kreemid ise... Nii lihtne see ongi!

Kui ei tea, kuidas alustada ja tohutust infohulgast end läbi kaevata, siis võib alustada siit - Hobipunkti kreemi segamise õpitoast. Juba homme!


These days I spend most of my time thinking about making homemade cosmetics... Learning, searching, tripping through Internet, calculating, making potions and tinctures for new recipes.

So far I've made 2 smooth and well working face creams, hand cream, medicine lotion for feet and many different lip balms.

And they really do work on my skin. I can feel it! And my dear friends are now forced to test my stuff  :=) Feedback has been really nice.

I really don't know, will it grow to my main activity... But so far I am in love - madly, passionately and hopelessly...

4 comments:

StaroftheEast said...

They look good enough to eat :)

RitaJC said...

They look (and - I'm sure - smell) gorgeous! Good luck!!!!

KK said...

Oh kui lahedad nood potsikud välja näevad! Mis sa sinna sisse kõik keetsid siis :)

X by Leina Neima said...

:=) Thank you ladies!

:=) Tähhud KK, eks seal on kõike - taimetõmmiseid, erinevaid õlisid, rasvu ja eetrelikke õlisid...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin