5.4.10

Täiesti graafikus ehk valge kott Musta Maa muusikale...

The English text is below!
Iseendale ainuomaselt, just natuke enne tähtaega on siis ka minu kott galeriisse üles riputet. Selles mõttes on ajutistele paranemisnähtudele vaatamata tegu parandamatu viimase-hetke-persooniga... Kott valmis juba paar päeva tagasi, aga "suures hallis" ei tekkinud pildistamiseks sobivat meeleolu (hea vabandus küll!). Nüüd on ta pildile püütud, ent viimasel ajal üha süvenev arusaam, et seda va fotokunsti peaks palju sügavamalt tundma õppima sai seegi kord hoogu. No ei oska!

Milliseid raame purustasin? Ikka iseenda omi.. Kuna mul on kalduvus baroksele küllusele ning detailide kuhjamisele, siis jätkasin eelmise kotiga alustatud minimalismi suunas liikumise teemat.

Plaan oli lihtne - teha võimalikult lihtsa vormiga kott ja seda ilma nõela, niiti ning mõõdulinti kasutamata. Õnnestus küll. 

Kangas on nõelvilditud, nii nõelte kui viltimismasinaga - materjalideks erinevad organzast ja naturaalsest siidist põhjale "täristatud" villad: tavalised maavillased, meriinod, siidikiud, Hea Villa Seltsi mõnusad lambalokid ning muidugi natuke eri toonides veiklevaid säralõngu (angelinad) - minu puhul lihtsalt vältimatu lisand.

Kott on kokku "õmmeldud" samuti viltimismasinat kasutades. Kaunistuseks napid toon-toonis pärlid, mis on kangale liimitud. 

Tulemus on just nii minimalistlik, kui minu puhul võimalik. Kahjuks ilma sädeluseta mu harakahing ka seekord ei suutnud... Võõrutame, aga jupikaupa! :=)


Ilma igasuguste plaanideta ning joonlauata tegutsemise tõttu oli koti lõplik suurus väikest viisi üllatus, ent täpselt paras, et oma kuumade rütmidega lemmikplaat sinna sooja panna. Ja kui vaja, sobib teatrissegi kaasa haarata...

Kui ka edaspidi minimalismi suunas liikuda, siis vasardab peas mõte, et ehk järgmine kord valan koti hoopis betoonist?

Imetlege kindlasti ka teisi kotte Craftwerki galeriis ning ühte väga kena kotti, mis seekord valmis ei saanud, soovitan samuti vaatama minna. 

*****************************************
This is my bag to the bag making challenge "Outside of the frame" - theme SHADES of WHITE.

This time I tried to chasten my usual habit to pile up too many details. This bag has extremly simple form and is made without using tape measure, needles and thread.

I used embellisher to create the fabric of the bag and to “sew” the bag together. My "inner Magpie" demanded at least tiny bit of glitz, so I added small flashes of angelina and glued some modest beads to embellish this bag. This is my "minimalism" - quite lush and shiny :=)

Take a peek into the gallery to admire all those wonderful entries.. 

13 comments:

Unknown said...

no oskad-oskad, miks ei oska. pildistada siis.

et sa kauneimast-kaunemaid kunsttükke suudad luua, seda teame juba ammu :))

Triin said...

Ah kui imeliselt kaunis! Ja imeilusad fotod!

Tsirkusemoor said...

Niih....see, et kott on lahe, omapärane ja kaunis, mind imestama ei pane.
A mai saa aru- miks on vaja end võõrutada kõigist neist toredatest asjadest...sellest mai saa aru :P (Ilmselt seetõttu, et ka mul sama haigus küljes ja võõrutuskuuri pole mõtteski :P)

Inga said...

iludus! Kõike on justnagu parasjagu ja siit edasi veel "vähemaks" võõrutada? ei ole mõtet...
kui ehk.. ma mõtli, et järgmine kord tee õige üks ümbris pangakaardile:) hea ööklubbi minna:P

X by Leina Neima said...

:=) Oh, aitäh kõigile kiirete ja hääde kommide eest :=) Aga piltidega rahul olla ei saa siiski – sest see angelina näeb tegelikult väga võluv välja, ent jääb fotodel tabamata…

Tsirkusemoor – eks see võõrutamine nende kotiürituse raamide pärast on… 2 teemat olen nüüd minimalismi suunal astunud, kui minu jaoks sellise „raamistava“ teema uurimiseks. Huvitav ju enda piire kombata :=) Karta on, et uus teema pakub mingi muu „ääreala“ uurimist – see „võõrutamine“ on kohe päris kindlasti sihtosttarbeline ja ajutine…

Inga, hea mõte, eriti kui sellele järgneks ka koti asine kasutamine + väike tantsisklemine :=) Tantsida tahaks küll :=)

Margit K. said...

Tõesti kaunis kott!! Väga armsalt kokku pandud. Kõik omal kohal just nii nagu peabki olema. :)

Kim van Waardenburg said...

beautyfull !!!!
It is sometimes good to work outside the comforrtzone, isn't it????

Anonymous said...

müstiline :)

sircu said...

Väga peen kott! Pildistamisega olen ise ka tihtipeale hädas, just et seda valgust meie kandis nii vähe on. Õnneks on nüüd valgemad ajad ees. Aga kott on väga kaunis, pean veelkord ikka ütlema:)

X by Leina Neima said...

:=) tänud-tänud kõigile. Nüüd jälle silmade särades uude päeva!

Vilt à la Kim you are so right - challenges can open new dimensions and give some fresh touch. And thank you :=)

KK said...

Imeline kott!

Miret said...

Superilus kott! Ma ei jõudnud kirjutada, kui femme fatale kotti tegid - see oli ka lihtsalt suurepärane! Väga tihti käisin seda imetlemas!

X by Leina Neima said...

:=)Tänud-tänud, nüüd ronin voodisse särades nagu pühademuna...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin