22.3.10

Piilupilt mängib peitust...

...täna plaanisin siia riputada "piilupildi" oma VALGE VARJUNDITE kotist - et kõiki kotiteole ärgitada ning omapoolset inspiratsiooni pakkuda.

Aga võta näpust! Või varbast!? Juhtus nii, et saabuva kevade kaasmõjuna on õhk mu kodus kassikarvadest agara tolmulapiga vehkimise kiuste üsna paks, iseenesest hea märk ju - on lootust soojade ilmade saabumisele, ent seoses sellega läks mu planeeritud pühapäevaõhtune kotitegu luhta ja oluline (st. peamine) detail jäi teostamata :=(  Ma lihtsalt ei suutnud viienda katse lõpus, mille järjekordne ei-tea-kust-ilmunud kassikarv viimasel hetkel ära rikkus piisavalt optimismi säilitada ning lõin käega.

Nüüd tuleb siis see idee panna tumedamaid toone ning uut teemat ootama ja kiiresti uus lähenemisnurk ja idee leida... Khm, pole hullu - jäänud on ju veel tervelt 2 "pikka" nädalat ja kasside pailimiiti ma vahejuhtumi tõttu ei kärpinud :=) 

Kuna isikliku eeskujuga seekord motiveerida ei saa, siis riputan siia ühe teise töös oleva koti "piilupildi" - Margit K lubab lähipäevil näidata ka valmis kotti... Ka PÄEVIKUS on tilluke sissekanne...


















Ahjaa, mõnusat saabuvat kevadet!

5 comments:

MARRE said...

oijah, ma püüdsin valgest polümeersavist just ripatsit voolida. kippus ikka valge-mustakarvaline tulema :)

piilupilt aga on nii isuäratav! tegutsemisisu äratav :)

X by Leina Neima said...

:=) Võin sulle saladuskatte all öelda, et tegemist oli ka siin valgete ja läbipaistvate polümeersavide ja mustade karvade kokkupõrkega :=)

"Musta käpa klubi" klubi idee süveneb, vähemalt üks kevadine ühisrõõm on ilmselt just see „musta-valgekirjude“ pärlite teema (kõrvaltvaatajale üsna jabur probleem ilmset).

Ja tegutsemise isu – no see kõlab ülihästi, põnev oleks, kui liituksid! :=)

MARRE said...

hahaa, musta käpa klubi ruulib!

hmmm... kui laiskusest üle saan, siis äkki liitungi :)

Alice Stroppel said...

I don't speak your language, but I speak your clay. Love you lamp work Faux bead on your etsy.

Thanks for the link, I've added your blog to my links page at the top of my blog.

Thanks,
Alice

X by Leina Neima said...

:=) Thank you so much Alice! Little hint to you, most of the posts here are translated into English, too... Just roll down of the story to read it.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin