10.1.10

Möödunud aasta 2009 käsitöös ehk meem :)


Kuduv Koeraomanik sepistas eelmise aasta lõpus valmis meemi - põrgatas selle  Kajakale, Kajakas omakorda Karumammile ning sealt ta siis minu õuele potsataski. See meem.

Ah et mis imeasi see meem on?
-----------------------------
Reeglid:
1) too esile oma selle aasta lemmiktöö(d) käsitöövallas ning kirjelda lühidalt, mille poolest on too sulle hingelähedane. Töid võiks olla kuni 2.

2) saada meem edasi paarile käsitööblogijale
-----------------------------
Aasta 2009 oli äärmiselt hektiline – minu jaoks oli see pigem selline orgunni ja projektitööde aasta – ühtteist loomingulist üliasjalik olemise ja Exceli tabelite vahel askeldamise kõrval siiski sündis.
 Latest "fruits" of polymer clay

Enda jaoks pean kindlasti põnevaimaks katsetusi Donna Kato vedela polümeersavi, kuumaõhupüstoli ning isikliku kannatlikkusega. Ja nendest katsetustest sündinud “klaaspärleid” – mis tegelikult on küll üleni polümeersavist tehtud aga näevad üsnagi klaasi moodi välja. Mõned olen ka pildile püüdnud… nendega tahan sel aastal kindlasti jätkata...
 Latest "fruits" of polymer clay

Samuti on südamelähedane LOOP´i imelistest unelmate udulooridest inspireeritud isiklik UNIVERSUM. Siin on üks varasem postitus  nende „udukogu prosside“ sünniloo kohta ja siin saab neid veelgi lähemalt uurida. Neid on tegelikult veel üsa mitu tükki valmis ja pildile püüdmist ootamas...












1. The GREAT FLOWER EYE NEBULA - digitally manipulated image of the needle felted brooch, 2. The GLOWING CHRIMP NEBULA - needle felted wearable art brooch, 3. The GLITTERY FIRE NEBULA - Needle Felted Wearable Art Brooch (XBY000-04), 4. The FURRY NEST NEBULA (XBY-000-06) - needle felted wearable art brooch, 5. The GENTLE EYE NEBULA - needle felted wearable art brooch, 6. The SECRET FLOWER NEBULA - digitally manipulated image of the needle felted brooch

**********************************************
Muidugi  ei saa mainimata jätta meie ühist loomingulist pesa Mariannegacraftwerk.ee, mis pole otseselt küll ei heegeldatud, kootud, tikitud, õmmeldud ega muus tuntud tehnikas valmistatud aga oluline ja armas käsitöötegu enda jaoks küll.
Faux Lampwork bead made of Kato polyclay
Tagantjärgi tundub, et päris hea käsitööaasta oli. Ja edasi põrgatan ma selle meemi nüüd.. khm… Tiinale ning Terjele.

Here you can find my favorite craft projects from year 2009... Enjoy!

6 comments:

Anonymous said...

Palju põnevat avastamist Sulle ka sellesse aastasse :9

Polkovnik (Kadri) said...

Kindlasti ei jää 2010 vaimuvaesemaks, kui 2009! Ja mis puutub exceliga töötamisse, siis ka see on omamoodi kunst. Kunst leida üles see koht-nupp-funktsioon, mis aitab trükimasinal arvutiks muutuda. Minul isiklikult tekib exceliga hasart luua kõiksugu mini-mudeleid. Pahatihti kulub sellele rohkem aega, kui oleks kulunud käsitsi arvutamisele/parandamsiele :)

Epp said...

Hei! Head uut aastat vist ei ole enam kohane soovida, aga lennukat JÄTKUVAT aastat võib ju ikka!

Sinu pronksikarva pruunikirju kaelaehe läks jõulukingituseks mu ämmale, moodustades hämmastavalt harmoonilise koosluse samas toonis pruuni heegeldatud kosmeetikakotiga, mille ma talle juba varem olin valmis teinud. Kummalisel kombel ei tulnud see mulle ehet soetades üldse meelde.

Kahjuks ei osanud ma talle ilusat põhjalikku juttu juurde rääkida, et kuidas see helmes valmistati jne. Äkki viitsid mulle mõnikord uuesti rääkida...?

Tervitusi sulasest Frankfurdist!
Epp

Tsirkusemoor said...

Ooo jaaa....need helmed on ikka vaeva väärt...
Inspratsiooni ka edaspidiseks....tegelikult tuleks Sulle hoopiski AEGA soovida, sest tundub, et Sul just sellega kitsas käes :)

X by Leina Neima said...

:=)

Merlin said...

Huvitavad helmed

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin