18.8.09

Käsitöööö läheneb...

Ööd on meil mustad!

Mustadel öödel valgustab meelt ja hoiab vaimu virge loov näputöö, sestap meenutus - käsitöööö on kohe kohal!

Kutsume kõiki huvilisi omamoodi käsitööüritusest osa saama - kui tead hääd sõpra, kes tantsides viltimise ja viltides tantsimisest rõõmu võiks tunda, kutsu kaasa! Puuduv viltimis- ja tantusoskus pole takistuseks, mõnusalt tunda saab end ka nendeta!

Lisainfot leiab minu ja Marianne uuest ühisest Pesast, mida nüüdsest koos punume.

Kehvapoolsest ilmast pole plaanis end heidutada lasta - rannakioski katus kaisteb juhusliku vihmasabina eest ning soe tee ja tants soojendavad seest. Aga päris paduvihma korral poeb ka kangem käsitööline urgu ja ootab uut võimalust.

Operatiivinfot kajastame jooksvalt!

Ootame :)

3 comments:

Epp said...

Nii tahaks tulla, teie kõigiga päriselus tutvuda ja networkida! Kahjuks jõudsime just täna varahommikul (täiesti zombistununa) oma pikalt Eesti-puhkuselt tagasi koju Frankfurti. Ehk tuleval aastal uuele katsele, kui teie projekt edukaks osutub ja kordamisele läheb! Igatahes jään ootama pilte ja muljeid blogides! :-)

Tervitused Maini-äärsest leitsakust,
Epp

Tiina said...

Mul on nii hea meel teie ettevõtmisest. Lugesin ka PESA. Lahedad olete ja edu teile. Olin juba ammu selleks päevaks kutsunud sõbrad külla AGA kui midagi muutub, olen viuhti kohal. Ja kui ei ole, siis tantsin vildimõtteis teiega.
Mustvalge panen oma lehele ka.

X by Leina Neima said...

Tänud, Epp... kui ilmataat leebe on ja kõik õnnestub, siis kindlasti kordame ja loodame Sindki kohata. Ja eks me kajastame ikka. Tervitusi sinna leitsakulisse Frankfurti ja kui sooja üle jääb, saada laupäevaks meile, siin on ilm kaunis „tatiseks“ kiskunud.

Tiina, tänud-tänud, kõik tantsulised lained nii lähedalt kui kaugelt on armsad ja loovad tuju ja võtame vatsu. Eks see ajastus jah, ei kipu alati sobima aga nagu mainitud, on meil neid käsitöölisi mõtteid peas teisigi ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin