19.11.13

...Okasroosike ei maga...

.
Ei ole mind kuri nõid ära nõidunud ega draakon oma pimedasse haisvasse koopasse aheldanud...


















Lastetoa padi-mängumaailm. Tööjuhend augustikuu Kodukirjas

Ent nagu õhinapõhiste tegevustega vahel juhtub, kerkivad esiplaanile muud vältimatud tegevused ning nii polegi ammu siia pessa muljeid ja loomingut jagama jõudnud.

See ei tähenda, et käsitööga tegelemine päris ununenud oleks.

Üldsegi mitte, lihtsalt jaganud olen oma loomeõisi peamiselt vaid Kodukirja lugejatega, kes pea iga kuu mõne uue tööjuhendi ajakirja vahelt on leidnud... ning vahel kiiresti ka oma näoraamatu pesast läbi lipsanud...


















 Müts kohvikannule. Tööjuhend septembrikuu Kodukirjas 

Kiire revisjon tuvastas, et olen viimasel ajal oma vabu hetki sisustanud peamiselt igasugu kreeme, seepe, salve ja võided keetes, ehk siis pigem "köögi-käsitööle" pühendunud... Craftwerki lehel jõudumööda inspiratsiooni jaganud. No näpuotsaga teinud ka uusi ehteid, "Komosekeesid" ja isegi ühe Tudujänksi ilma sünnitanud (kummardusega Proua Polkovnikule).

Poole aastaga jõuab valmis nikerdada nii mõndagi, millest enamus kahjuks on siiani pildile püüdmata ja/või uute omanike juurde kolinud... Kreemipottidest pilte teha pole aga mitte mingisugust mõtet, ühtemoodi valged topsid kõik - mis sest, et hiiglama hea lõhnaga :=)

Ja et parasjagu veedan suure osa ajast köögis ümmarguse laua taga ning valmistun igasugu jõulukinkideks sobivaid pudinaid, siis on lootust.... Lootust, et ehk jõuan taas tihemini selle unise veebikodu nurkadest tolmu pühkima ning tube õhutama.

Olgu see postitus seekord väike väikemeeldetuletus-lubadus endale, et mitte muutuda vaikselt omaette nohistavaks introverdiks, tuleb vahel urust välja ronida ning oma tegemisi ka sõpradega jagada.

Sest jagatud rõõm on topeltrõõm :=)


















Lambi uuestisünd. Tööjuhend detsembrikuu Kodukirjas

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin