27.10.11

Gratibulus Tambita planeedisüsteem / Orbital Necklace - Gratibulus Tambita Planetary System

English text is below!

Saage tuttavaks - planeedisüsteem GRATIBULUS TAMBITA ehk kosmosekee polümeersavist tehtud "klaaspärliga"!



See planeedisüsteem asub umbes 7000 valgusaasta kaugusel Kootud Mere tähtkujus.

Kahjuks on see hiigelsuure asümmeetrilise Gratibulus Tambitaks nimetatud tähe ümber koondunud süsteem teadlaste jaoks esialgu üks suur mõistatus. Kindlalt teada on vaid niipalju, et ümber tähe tiirleb vähemalt kaks planeeti, kuid neid võib kokku olla koguni neli.



Lähemalt võib seda kosmoseobjekti uurida minu Etsy-poes :)

*******************************


Distant planetary system GRATIBULUS TAMBITA is found approximately 7000 light-years away in the far constellation of the Woven Sea.


Huge asymmetrical solar-type star named Gratibulus Tambita with at least 2 planets, and possibly as many as 4 is still quite a mystery for scientists.





If you look carefully - you can discover that this unusual focal bead is not glass bead, as it seems. I crafted this faux lampwork bead from Kato Polyclay and Liquid Kato Polyclay with some tiny seed beads. It took quite many hours to make it, but I like how it turned out.


Necklace is adorned with asymmetrically placed “planets” – made of polymer clay, glass bead and Indian handmade glass bead. Black cable choker is finished with silver tone screw clasps.





Available in my Etsy-shop!

4 comments:

sircu said...

Esimese hooga ei suutnud uskuda, et see tõesti polümeersavist tehtud on! Ka mina unistasin mingi aeg, et saaks värvilisest klaasist pärleid teha, aga klaasi sulatamine tundus ikka üle jõu käivat. Ja teine suur takistus oli kõrgkuumusahi - kui juba teha, siis korralikult ning kvaliteetselt ja ilma selle ahjuta vist ikka hakkama ei saa.

Igal juhul on siinkohal polümeersavi pärlikunst juba kõrgemale tasemel viidud:)

X by Leina Neima said...

Aitäh! Mul oli täpipealt sarnane unistus! Aga kuna uute töövahendite hankimine oleks jälle uue kuluka hobi juurde toonud (jah khm, veel uusi kaste toanurka), siis hiilisin esialgu probleemeist mööda niimoodi.

Kahjuks Eestis Kato savi ei müüda, muiudu võiks kunagi kaugemas tulevikus kursuse tegemise peale möelda...

Arctida said...

I love your interpertation of celestial objects! Very pretty necklace and great job on the focal! :)

X by Leina Neima said...

Alecia, thanks so much for your comment!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin