17.9.09

LOOVALAST ja muust...

NB! English text is below!

Külastasime Manniga Tallinnas Rotermanni kvartalis Loovala. Muljed on väääga mõnusad... Mind tõmbab tagasi ja ma väga loodan, et kõik loomelembid ja muidu karvased ja sulelised huvilised sinna tee üles leiavad ning see mõnus ettevõtmine mühinal käima läheb...

..ühtlasi püüdsin hiljuti uurida, et "kui vill kohtub polümeersaviga, on selles midagi kahtlast?".








Näib, et sobivad omavahel üsna kenasti. Ja kui mõnus on pilti teha, kui saab modelli kasutada! Olgu aega kasvõi ainult veerand tundi... Tänud sulle, Mari!

Kes veel selle nädala Kolmapäeva kollaaži pole näinud, siis siin see on...












P.S. Kui kelllegi nüüd juhuslikult omamisoov tekib, siis võib lahkesti märku anda, hakkan oma värvilise kila-kola vahele vaikselt ära uppuma :=)

***************************

Lately I tried to search, how wet felted woolen bead and handmade polymer clay beads match with handmade polymer clay. Pretty well, I think... and as always, it started from my "empty" supply boxes, where I couldn't find right beads ;)

6 comments:

ingermaaike said...

It is a beauty indeed, and yayy for the lack of right supplies :-D

Siret said...

Ma ütleks küll, et sobib väga kenasti see vill ja polümeersavi kokku... tegelt ma pole kunagi mõistnud inimesi kelle väitel mõned asjad omavahel kokku ei sobi (mis võib ju tõsigi olla, aga...) Mul oli näiteks kunagi üks tuttav kes väitis, et roheline ja sinine omavahel ei sobi :P Aga sinu uus kee on ilus.

Kreativlink said...

Looks absolutely beautiful!

X by Leina Neima said...

Thank you so much ingermaaike and renate :=)

Siret, tähhud. Ma ise arvan ka, et alati on võimalus tavamõiste järgi liiga erinevaid asju kokku sobima panna kui änguliselt läheneda. Eriti naudin ma seda köögis, tehes mõnikord ilmvõimatuna tunduvaid toidukatsetusi ;=)

Unknown said...

They match pretty well indeed :)
Beautiful colors and composition!

X by Leina Neima said...

Thank you anapina :=)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin